03 d’abril 2006

Resum "Ruta del Cava"

Dissabte 1 abril de 2006

10:30 h - Bar Frankfurt de Pedralbes. Presentacions dels assistents a la Ruta del Cava 2006, un total de 7 cotxes.

Ens posem en marxa direcció Tarragona per l'AP7 fins a la sortida 26 (Gelida) i ja sorgeix el primer contratemps. 3 cotxes passen de llarg la sortida degut a un excés de velocitat i no els trobem fins al cap de 20 minuts en la propera sortida (St. Sadurní d'Anoia), amb la conseqüent pèrdua de temps i obligant-nos a fer un petit canvi en la ruta establerta per tal de no fer tard a la visita a les Caves.

Vista general del grup

La ruta va transcórrer per carreteres secundàries plenes de corbes i magnífiques vistes de Montserrat, passant per poblacions com St. Llorenç d'Hortons, Piera o Capellades. Va ser aquí on algun que altre va començar a demostrar les seves habilitats al volant fent lliscar el cotxe per on es proposés.

Un cul que enamora!!!

Segon contratemps: quan ens acostàvem a St. Pere de Riudebitlles vam perdre a un Boxster i no el vam tornar a veure més. Afortunadament ens trobàvem prop de Vilafranca i de ben segur que va saber trobar l'entrada a l'autopista per tornar a Barcelona, ja que ell només assistia a la ruta, i un cop finalitzada s'en tornava directament a casa.

¿Pensant ja en el pròxim porsche?

12:45 h - Arribem a Codorniu amb 15 minuts de retard, ens acreditem i comença la visita.
Si bé ja he visitat les caves en diverses ocasions i hi he treballat una temporada, mai em deixarà de sorprendre. Vull agrair al Joaquim, el nostre guia, la visita que ens va oferir. Finalitzem la visita amb un tast de cava i seguidament immortalitzem el moment amb unes fotografies dels cotxes i els seus propietaris i acompanyants, prenent l'edifici d'estil modernista de fons.

Museu Codorniu

Els porschistes

15:00 h - Ens dirigim al restaurant La Garrofa per acabar de rematar la trobada amb un bon dinar i aprofitar per intercanviar impressions del que ha sigut el dia.

Gràcies a tots per fer possible aquest dia. Espero poder gaudir de més sortides amb tots vosaltres i compartir la passió que tots sentim per la marca Porsche.

4 comentaris:

porschista ha dit...

Molt bé Pere Sibarit.

porschista ha dit...

Segons les instruccions que ens varen donar cal consumir el cava abans dels dos anys. De tota manera el millor és que duri poc. Estic fent la feina.
La ampolla sempre té que estar dreta per tal d'evitar que es torni bouchoné.

XAVI ha dit...

Hola Siba!!
He trobat com es fa per que se't obrin les fotos o links en un altre finestra.

L'únic que s'ha de posar és: (target="_blank" ) després del link
sigui una foto d'un article o dins el codi a un enllaç.

Salut

XAVI ha dit...

Perdona , ho has de posar sense els parentesis.