16 de gener 2006

Sortida Montmeló - Montseny 2006

Dissabte 14 de gener de 2006
Per fi el moment tant esperat havia arribat. El dia despertava fred però molt assoleiat. A les 10:00 h, acompanyat del Raimon i l'Anna, vam enfilar l'AP7 en direcció Montmeló-Circuit de Catalunya, on haviem quedat trobar-nos amb la colla de www.pasionporsche.com, els organitzadors de la sortida. Per un preu mòdic de 5 euros/px vam accedir al recinte del Circuit, on els primers porsche es van deixar veure.

Aquí veiem a un Boxster, un Boxster S, dos 996's i un 997

El rei de la jungla: Porsche GT3

Caminessis per on caminessis tot era porsche, des del clàssic 912T fins a l'actual Cayenne i l'increïble GT3. A les 12:00 h va arribar el moment, on tot aquell que volgués entrar a rodar al circuit (previ pagament de 50 euros), ho fés. Van ser pocs els porsche que ho van fer, i l'espectacle que tant esperava veure es va quedar en una desil.lusió. Un cop acabades les tandes va ser moment d'agrupar-nos i començar la ruta cap el Montseny, on ens esperava el dinar.

Porsche (entre ells el meu) esperant el moment de marxar cap el Montseny

Vam agafar l'AP7 en direcció Girona-França fins a la sortida de Sant Celoni, on va començar realment la ruta. Al principi el ritme era lent, ja que travessàvem diversos pobles com Sta. Maria i St. Esteve de Palautordera, deixant bocabadats a grans i petits. Un cop deixats enrera els pobles, el ritme es va incrementar i els porsche començaven a deixar sentir la seva música per les carreteres revirades i plenes d'encant que pujen a Coll Fornic, punt de partida de la famosa caminada Matagalls-Montserrat i el lloc on vam dinar.

En ruta direcció Sant Celoni

Va ser tot dinant on tots els components de la colla porsche ens vam anar presentant d'un en un i comprovant si la idea que ens haviem fet d'ells/es per internet s'aproximava a la realitat.

Mon, Anni i un servidor durant el dinar

Tots ells són gent molt agradable i alguns d'ells amb moltíssimes històries per explicar, com per exemple en Miquel, un senyor de cinquanta-i-tants anys que des de els catorze és mecànic de Porsche a Barcelona i comparteix la passió per la marca com si fós el primer dia.
En sortir del restaurant, cap allà les 17:00 h, el temps havia fet un canvi sobtat i començava a caure el que semblava una barreja de gel i neu, gens estrany tenint en compte l'alçada a que ens trobàvem.

Finalment va arribar el moment del comiat, però no sense haver fet abans la fotografia en grup i deixant clar la intenció de tornar a repetir aquesta experiència lo més aviat possible.

3 comentaris:

porschista ha dit...

Podries posar un link al Racó del Porschista?

siba ha dit...

Com no. Benvingut tot el que tingui a veure amb el món Porsche.
Tindré jo a canvi un link dins el teu blog?

porschista ha dit...

Segur que si